Страници

сряда, 5 декември 2012 г.

Панирано топено сирене

Панирано топено сирене Вкуснотийки

Панирано топено сиренеНеобходими продукти:

1 топено сирене (в кутия или салам)
1-2 яйца
олио
сусам, корнфлейкс (леко начукан) или галета

Начин на приготвяне:

Ако сиренето е опаковано като салам, махнете обвивката и нарежете на шайби с дебелина половин см. Ако сиренето ви е на триъгълници в кръгла кутийка, отстранете опаковката внимателно. Потапяте сиренето в разбито яйце, после в галета, корнфлейкс или сусам и пържите до златисто в силно загрята мазнина в тиган или фритюрник.

Съвет! За да не залепва сиренето за ножа преди да отрежете всяко парче, мокрете ножа с вода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар