Страници

неделя, 15 март 2015 г.

Свински сърца с чесън

Свински сърца с чесън Вкуснотийки

Свински сърца с чесън ВкуснотийкиНеобходими продукти:

1 кг. свински сърца
200 мл. вино
сок от 1/2 лимон
сол, масло
зелен копър
черен пипер
червен пипер

Начин на приготвяне:

    Почистете свинските сърца и нарежете на големи парчета. След това във водата сложете виното и варете за около 1 час. Подгответе 3-4 скилидки чесън, сложете масло в тиган и запържете за около 3-4 минути, след това добавете вече сварените сърца нарязани на дребни парченца. Добавете солта, черния пипер и сок от половин лимон.

Свински сърца с чесън Вкуснотийки

Няма коментари:

Публикуване на коментар