сряда, 28 януари 2015 г.
Пържоли с бира
Необходими продукти:
1-1,5 кг свински врат
1 бира (500 мл.)
50 мл. олио или масло
черен пипер
чубрица
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на тънки пържоли, овкусете с подправките и оставете за известно време да поеме от подправките. Сложете мазнината в тавичка наредете пържолите и изсипете бирата, завийте с фолио и печете за 1 час във фурната на 180-200 градуса. Махнете фолиото и печете още 40 минути, може да обърнете пържолите да се запекат и от двете страни за 10 минути в края.
Станаха невероятно крехки и вкусни. Специални благодарности на Цецо за рецептата!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар