Необходими продукти:
3 яйца
300 гр. захар
2 ванилии (бурбонска ванилена захар)
125 гр. масло
60 мл олио
150 мл. прясно мляко
375 гр. брашно с набухватели
100 гр. натурален шоколад
Начин на приготвяне:
Разбъркайте яйцата, захарта и ванилената захар докато се разтопи добре. Добавете предварително разтопеното масло, което не трябва да е горещо, а леко топло, за да не се пресекат яйцата. Следват олиото и прясното мляко със стайна температура. Сипвайте брашното постепенно. Загрейте фурната на 180 градуса. Напълнете 2/3 от хартиените формички. Поръсете с парченца шоколад. Изпечете за около 20-25 минути. Тестото е за 24 мъфина.
Няма коментари:
Публикуване на коментар