петък, 22 февруари 2013 г.
Гювече с кренвирш и сирене
Необходими продукти за едно гювече:
1 кренвирш
2-3 белени печени червени чушки
60-70 гр. сирене
3-4 с.л. доматен сок
1 яйце
1 с.л. олио
Начин на приготвяне:
В гювече изсипете олиото, добавете нарязаните чушки, плочка сирене 60-70 грама (ако сиренето е много солено обезсолете предварително). Отгоре посипете нарязаните на колелца кренвирши (може и малотраен колбас по избор), добавете доматения сок. Изпечете на 250 градуса за 40 минути (не загрята предварително фурна). Десет минути преди да са готови отворете и счупете по едно яйце.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар