сряда, 5 декември 2012 г.
Свинско с гъби кладница
Необходими продукти:
500 гр. свинско месо (гърди, филе, плешка)
500 гр. гъби кладница
олио
черен пипер
кимион смлян
соев сос
червено вино
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на жулиени (тънки и дълги пръчици 5-7 см), сложете го в подходящ съд и овкусете със соевия сос, черен пипер и кимион. Оставете да поеме от подправките и се заемете с гъбите почистете и измийте добре. Нарежете ги по дължина на фибрите. Получават се нещо като триъгълни парченца. В тиган с мазнина задушете месото с малко вода и вино, прибавете гъбите и пържете до готовност. Сервирайте със сос по желание.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар