събота, 15 декември 2012 г.
Течен шоколад
Необходими продукти:
250 гр. захар
125 гр. масло
200гр. сухо мляко
5-6 лъжици какао
1 ванилия
200мл. вода
ядки за гарниране по желание
Начин на приготвяне:
Смесете водата и захарта, бъркайте докато се разтвори. Маслото се оставя на стайна температура да омекне. Добавете го към захарта и бъркайте с миксер, постепенно добавете сухото мляко, добавете ванилията и какаото 5-6 лъжици са достатъчни (в зависимост от вида какао може да добавите повече или по малко според вашия вкус). Изсипете в малки купички и гарнирайте с ядките.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар