Страници

петък, 17 април 2020 г.

Кето "пълнени" чушки



Необходими продукти:

100 гр. мас (патешка, свинска)
100 гр. праз
500 гр. кайма
150 мл. вода
500 гр. гъби печурки
500 гр. печени червени чушки
сол (малко )
черен пипер
риган

Начин на приготвяне:

В дълбок тиган или тенджера запържете ситно нарязания праз с мазнината. Добавете каймата и водата, раздробете на парчета докато се пържи, добавете гъбите. Изпържете до полуготовност. В тавичка изсипете сместа и нарязаните чушки, разбъркайте и изпечете за 30 минути на 180 градуса.  Ястието е подходящо за ниско въглехидратно хранене.

Благодарности за рецептата на Николай!

Няма коментари:

Публикуване на коментар