петък, 17 април 2020 г.
Кето "пълнени" чушки
Необходими продукти:
100 гр. мас (патешка, свинска)
100 гр. праз
500 гр. кайма
150 мл. вода
500 гр. гъби печурки
500 гр. печени червени чушки
сол (малко )
черен пипер
риган
Начин на приготвяне:
В дълбок тиган или тенджера запържете ситно нарязания праз с мазнината. Добавете каймата и водата, раздробете на парчета докато се пържи, добавете гъбите. Изпържете до полуготовност. В тавичка изсипете сместа и нарязаните чушки, разбъркайте и изпечете за 30 минути на 180 градуса. Ястието е подходящо за ниско въглехидратно хранене.
Благодарности за рецептата на Николай!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар