Страници

четвъртък, 24 май 2012 г.

Пиле с кисели краставички и топено сирене

Пиле с кисели краставички и топено сирене Вкуснотийки

Необходими продукти:
Пиле с кисели краставички и топено сирене Вкуснотийки

500 гр. пилешко бяло месо
200 гр. кисели краставички (1/2 буркан)
120-140 гр. меко топено сирене (или за мазане)
смлян бял пипер
олио

Начин на приготвяне:

Нарязва се месото и маринованите краставички на жулиени с дебелина 7-8 мм и дължина до 5 см. В тиган с олио запържваме месото, като след няколко минути добавяме и краставичките. Когато е готово добавяме топеното сирене и белия пипер. След като се стопи сиренето може да сервирате с препечени филийки или с бира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар